Vietnamesisk traditionell kokkonst

Vietnamesisk traditionell kokkonst

Varför menar man att mat, matlagningsprocess och matnjutning är en konst – KOKKONST? Jo. för att i den historiska utvecklingen av matlagningsprocessen, har människa skapat kulturhistoriska, ideologiska och estetiska värden, vilket ger oss upplevelser och meningsfulla mat sensation.

Restaurang Annam erbjuder er våra vietnamesiska traditionella maträtter som är autentiska, utsökta, näringsrika och hälsosamma i kombination av kokkonst, kultur, filosofi och ursprungsberättelser om smak och doft i maträtterna, viket ger er en fantastisk och intressant upplevelse.
Om du är en gourmet som inte enbart vill njuta av god mat utan också vill utforska det mystiska Östern, är restaurang Annam ett lämpligt val för dig.

Hos restaurang Annam är varje maträtt en mystisk historia som tar dig närmare den vietnamesiska kulturen eftersom våra maträtter inte bara är för att kristallisera vietnamesisk kultur utan också för att berätta för er historien om kombinationen av Öst- och Västkultur.

Låt oss berätta för dig om ett exempel så som maträtten “Phở Bò”, som är en kombination av vietnamesiska traditionella nötköttnudlar som redan är väldigt populära och är en utmärkt traditionell maträtt med fransk nötköttgryta som ger lite smak av vietnamesisk fisksås, det gör matgästerna mäkta förvånade, detta är bara ett exempel, men det är också en inspiration och ett koncept av restaurang Annam.

Vår förhoppning är att vi ska kunna sprida en liten del av den vietnamesiska kokkonsten till det vackra landet Sverige i väst.
 
– Annam restaurang –
ANNAM VIETNAMESISK RESTAURANG

Address: S:T Per Gallerian
Dragarbrunnsgatan 15-3
S:T Persgatan 10
753 20, Uppsala
Email: info@annamrestaurant.se
Tel.: +46 018252510